Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمین فوتبال شاهین که در خیابان اصلى شهر بندرعباس واقع است به‌دلیل عدم وجود پارکینگ در این مکان ورزشى، مردم مجبورند اتومبیل‌هاى خود را در محلات مجاور پارک کنند و چندین کیلومتر را به هواى حضور در مراسمات انتخاباتى پیاده طى کنند.

به گزارش خبرگزارى فارس از بندرعباس، وقتى آفتاب در شهر بندرعباس فروکش مى‌کند و به غروب نزدیک مى‌شویم، پس از پایان اذان مغرب و عشاء، حال و هواى مرکز خلیج فارس متغیر و بوى انتخابات به مشام مى‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانان رنگ و لعاب شده‌اى را مى‌بینیم که دسته‌دسته در حال تردد در خیابان‌هاى شهر، پى حضور در زمین‌هاى ورزشى شاهین و پرواز پرسه‌زنان سرخوشند و خیلى‌ها هم پرسان‌پرسان، سراغ آدرس این دو مکان را مى‌گیرند تا خود به میتینگ‌هاى انتخاباتى کاندیداها برسانند.

هنرمندان رنگ و وارنگ و جور و واجور از خوانندگان مطرح کشورى گرفته تا طنازان خبره استانى، همه و همه این روزها بازار انتخابات در شهر بندرعباس را داغ کرده‌اند.

کسانى که توانایى حضور در کنسرت‌هایی با قیمت فضایى بلیط‌هاى آنها را ندارند از عمده مخاطبان این میتینگ‌ها محسوب مى‌شوند و گاهأ دیده مى‌شود جوانانى از محلات فرسوده و فقیرنشین شهر آنهم با پای پیاده به‌منظور شرکت در کنسرت‌هاى مجانى، خود را به این میتینگ‌ها رسانده‌اند.

شاید بپرسید چرا در ابتداى گزارش از زمین‌هاى ورزشى شاهین و پرواز نام برده شد که در جواب باید گفت؛ عمده میتینگ‌هاى انتخاباتی و کنسرت‌های مجانی در همین دو مکان شهر پرپاست و از این رو این روزها نام‌آشناترین مکان بندرعباس همین دو زمین ورزشى است.

این دو زمین ورزشى هر چهار سال یک بار پر مى‌شود البته این بار نه براى ورزش بلکه براى حضور در میتینگ‌هاى آنچنانى و کنسرت‌هاى مجانى که از سوى کاندیداها تدارک دیده شده است.

از حدود ساعت ٥ عصر به بعد خیابان‌هاى منتهى به زمین ورزشی پرواز قفل مى‌شود و گذر از چراغ قرمز چهار راه پردیس را به آرزویى هرچند کوتاه اما شیرین مبدل مى‌سازد.

زمین فوتبال شاهین نیز که در خیابان اصلى شهر واقع است به‌دلیل عدم وجود پارکینگ در این مکان ورزشى، مردم مجبورند اتومبیل‌هاى خود را در محلات مجاور پارک کنند و چندین کیلومتر را به هواى حضور در مراسمات انتخاباتى پیاده طى کنند.

در کنار ماکان‌بند و پازل‌بند به‌عنوان دو گروه هنری مطرح کشور نیز دو سخنران از تهران هم برای حمایت از کاندیداها به هرمزگان سفر کردند. مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس نهم به حمایت از ابوالقاسم جراره به بندرعباس آمد و حمید سجادی معاون سابق وزارت ورزش و جوانان نیز در جمع هواداران محمد آشوری سخنرانی کرد.

رضا صادقی، عماد طالب‌زاده و غلامرضا صنعتگر سه خواننده پرکار کشورمان نیز در کنار هنرمندان استانی همچون خالو قنبر راستگو، محمود راهبر، هادی آئین‌طلب و مرتضی کریمی در این میتینگ‌های تبلیغاتی به اجرا پرداختند.

البته از یک سو هم می‌توان اجرای این‌گونه برنامه‌ها و کنسرت‌های مجانی را مفید جلوه داد چراکه حدود ۷۲ هزار رأی اولی در انتخابات این دوره حاضر خواهند شد که امیدواریم با فعالیت‌ ستادهای انتخاباتی که اکنون شاهد تحرک خوبی در جامعه هستیم با حضور همه اقشار خصوصأ رأى اولى‌ها، حماسه بزرگی رقم بخورد.

به‌نظر می‌رسد تب و تاب انتخابات در بندرعباس از هر جاى دیگر کشور بالاتر است و نامزدهاى مطرح نیز بطور هم‌زمان چندین برنامه را در محلات مختلف و صاحب رأى به اجرا مى‌گذارند تا بلکه نشاط مردم را در این یک هفته حفظ و آنان را پاى صندوق‌هاى رأى بکشانند.

 

 

کمتر از ٢٤ ساعت دیگر سوت پایان تبلیغات رسمى کاندیداها به صدا در خواهد آمد و از این رو تلاش آنان و طرفدارانشان تا ثانیه‌های آخر ادامه دارد و در این اوقات پایانی تمامی هنر و پول‌هایشان را به میدان آورده‌اند و هر لحظه تپش‌ قلب‌هایشان رو به فزونى است.

یک هفته شاد و پرشور و نشاط براى مردم رقم زده شد که امیدواریم طی چهار سال آینده گرچه خبرى از کنسرت‌هاى مجانى نیست اما حدأقل منطق را پیشه و خط قرمزها سرلوحه راه‌شان شود.

این انتخابات اولین انتخابات گام دوم انقلاب اسلامی به‌شمار می‌رود به‌طوری که در اولین سال از دهه پنجم حیات انقلاب اسلامی میزان مشارکت و نوع مشارکت مردم ما و سلیقه و نگاه آنها به آینده ایران اسلامی را به اثبات خواهد رساند و از آن جا که طی ماه‌های اخیر شاهد حجم بی‌سابقه‌ای از فشارهای سیاسی و رسانه‌ای خارج‌نشینان برای سرد کردن تنور انتخابات را شاهد بوده‌ایم، بدون شک نگاه جهانیان نیز به این انتخابات معطوف شده است.

 

 

علاوه بر این انتخابات، امسال به نوعی سنجش میزان عددی مشارکت مردم ما در امور سیاسی کشور است. اگر چه سیل خروشان مردم ما در حماسه بزرگ تشییع پیکر سردار مقاومت و راهپیمایی 22 بهمن امسال جلوه‌بخش حضور با عظمت مردم پای آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران است اما مشارکت انتخاباتی و درصد مشارکت حاصل از جمعیت 58 میلیونی واجد شرایط رای دادن در انتخابات دوم اسفندماه نشانه روشن و دقیقی از میزان مقبولیت نظام سیاسی کشور ماست.

نکته جالب در این میان آن است که انتخابات مجلس در کشورهای غربی عمدتأ با مشارکت 30 تا 35 درصدی مردم همراه است اما میزان مشارکت در انتخابات دور گذشته مجلس شورای اسلامی در کشورمان بیش از 55 درصد و در هرمزگان حدود 67 درصد بوده است. در این دوره نیز با توجه به اهمیت و ضرورت رقم خوردن مشارکتی بالا در انتخابات ضرورت دارد تا این رقم حفظ و یا بر آن افزوده شود.

موضوع دیگر در اهمیت انتخابات دوم اسفندماه، رقم خوردن مجلسی باتجربه، جهادی، با انگیزه و در عین حال باصلابت است که بتواند با قانون‌گذاری دقیق و نظارت شدید بر حسن اجرای قوانین، اندیشه «باری به هر جهت» را از دولت‌ها گرفته و ریل حرکت کشور را اصلاح کرده و در مسیر اصلاح جدی امورات به حاشیه و انحراف‌رفته کشور گام بردارد.

مجلسی که بتواند در امورات اقتصادی تدبیر کرده و «منفعلان بر ساختار نشسته کشور» را به تحرک و پویایی بکشاند و بجای پرداختن به امور جزء که وظیفه درجه سه و چهار مدیران محلی است، راه و روشی را در مجلس برگزیند که اقتدار را به قوه مقننه بازگردانده و پویایی ساختاری را در کشور و در دل دستگاه‌های اجرایی جریان بخشد.

انتخابات این دوره را با مشارکت خودمان به کانون هم‌افزایی برای پیگیری مطالبات انقلابی خویش قرار دهیم.

 

 

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: ورزش انتخابات بندرعباس زمین انقلاب اسلامی میتینگ ها شهر بندرعباس مردم ما مى شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم